Skip to content

Isolatie wol

Als u op zoek bent naar een specialist in het isoleren van uw woning, dan komt u al snel uit bij TimmorT, het isolatiebedrijf van Limburg. Als geen ander kunnen wij u helpen bij het isoleren van uw huis. Investeren in isoleren is zeer verstandig. De investering verdient zichzelf al snel terug en u kunt zo op jaarbasis wel honderden euro’s besparen.

TimmorT geldt als specialist in het isoleren van uw woning

TimmorT geldt als een specialist in het isoleren van uw huis. Of het nou om dakisolatie of zolderisolatie gaat, de specialisten kunnen u altijd prima van dienst zijn. Bij hun werkzaamheden maken de specialisten van TimmorT alleen gebruik van de beste isolatie wol. Wat betreft isolatie wol wordt het meest gebruikgemaakt van glas- en steenwol.

Isolatie wol

Van de isolatie wol geldt glaswol wellicht als de beste wol

Wanneer u kiest voor glaswol, dan bent u verzekerd van de beste isolatie. Er is amper betere isolatie wol denkbaar namelijk. Glaswol is licht van gewicht en kan bijna overal geplaatst worden. Bovendien zorgt het voor een redelijke geluidsisolatie en is het ook nog eens brandwerend. Een andere populaire isolatie wol is steenwol. Ook deze isolatie wol heeft een prima isolatiewaarde. Wel is dit isolatiemateriaal wat zwaarder afgezet tegen glaswol. U kunt deze wol overal plaatsen en dat is natuurlijk een groot voordeel.

Terugbelverzoek

Isoleren bespaart u veel geld en bovendien leeft u een stuk comfortabeler

Isoleren is zeer verstandig. Nog verstandiger is het om zaken te doen met TimmorT. Deze specialist weet dat veel van de warmte van een woning zomaar door het dak van uw huis naar buiten verdwijnt. Door te kiezen voor TimmorT kunt u deze ontwikkeling een halt toeroepen. Dit kan op verschillende manieren overigens. Dakisolatie wordt gezien als de beste manier van isoleren. Gebruikt u de zolder echter niet als leefruimte, dan is ook zolderisolatie een prima idee. Om het geld hoeft u het zeker niet te laten. Wanneer u besluit te kiezen voor dakisolatie bijvoorbeeld, dan is berekend dat u gemiddeld genomen al binnen zeven jaar de investering heeft terugverdiend. Isoleren betekent daarnaast dat u veel comfortabeler woont. En ook dat is heel erg veel waard. Kiezen voor TimmorT betekent dat u kiest voor een specialist die altijd de voor u beste isolatie wol zal gebruiken. En ondanks de geleverde kwaliteit, betaalt u bij TimmorT nooit de hoofdprijs. Genoeg redenen dus om toch vooral ook voor deze specialist te kiezen.

Contactformulier
× Hoe kan ik je helpen?