Skip to content

Zolderisolatie

Als u wilt gaan isoleren en zo nogal wat geld wilt besparen, dan doet u er zeer verstandig aan om zaken te gaan doen met TimmorT. Deze specialist is als geen ander in staat om alle mogelijke isolatiewerkzaamheden uit te voeren. Dat geldt dus zeker ook voor zolderisolatie.

Zolderisolatie is ideaal als u de zolder niet als leefruimte gebruikt

TimmorT kan u helpen bij zolderisolatie met name als u de zolder niet zozeer als leefruimte beschouwd. Met zolderisolatie kunt u gemakkelijk warmteverlies tegengaan. Veel woningen hebben een zoldervloer die bestaat uit een houten constructie. Dit kan altijd gemakkelijk worden geïsoleerd. Mocht u de zolder nou wel als leefruimte gebruiken, dan kan het verstandiger zijn om af te zien van zolderisolatie, maar om juist te kiezen voor dakisolatie. En zo kan TimmorT u altijd een oplossing op maat bieden, of het nou gaat om zolderisolatie of een andere manier van isolatie.

Zolderisolatie

Kiest u voor zolderisolatie, dan bespaart u geld en woont u een stuk comfortabeler

Wist u dat de meeste warmte via het dak van uw huis zomaar naar buiten verdwijnt? Het kan dan wel gaan om 30 procent van de warmte. Om dat tegen te gaan is het dus verstandig om te kiezen voor ofwel zolderisolatie of te kiezen voor het isoleren van het dak. Het is een gegeven dat dakisolatie gemiddeld genomen de meeste energiewinst op kan leveren. Door te kiezen voor isolatie en in het bijzonder voor de diensten van TimmorT, kunt u zomaar eens honderden euro’s per jaar besparen. Bovendien woont u een stuk comfortabeler als u kiest voor isolatie. U zit er gewoon warmer bij als u besluit uw huis te laten isoleren.

Terugbelverzoek

De investering in isolatie is alleszins de moeite waard

De investering in isolatie is alleszins de moeite waard. Zo is bijvoorbeeld berekend dat u de investering in dakisolatie binnen zeven jaar terug hebt verdiend. Natuurlijk werkt TimmorT alleen met de beste isolatie wol. Vaak gaat het dan om steen- of glaswol. Beide soorten isolatiemateriaal zijn gemakkelijk te plaatsen. De isolatiewaarden zijn prima en bovendien werkt de isolatie ook nog eens sterk geluidswerend. Zet u beide soorten isolatie wol tegen elkaar af, dan valt op dat glaswol wat gemakkelijker te hanteren is. Dat heeft vooral te maken met het gewicht van het isolatiemateriaal. Een ding is zeker; als u kiest voor TimmorT, dan kiest u altijd voor een specialist als het gaat om het isoleren van uw woning. 

Contactformulier
× Hoe kan ik je helpen?